• СЛУШАЛКИ С МИКРОФОН LOGITECH H111 Магазин,Сервиз SSI Варна Компютри,Мрежи,Видеонаблюдение.

СЛУШАЛКИ С МИКРОФОН LOGITECH H111 Магазин,Сервиз SSI Варна Компютри,Мрежи,Видеонаблюдение.

Ревюта (0) | Sales

  • Марка: LOGITECH
  • Код на продукта: 981-000593
  • Наличност: В наличност
42.00лв.


СЛУШАЛКИ С МИКРОФОН LOGITECH H111 981-000593

Logitech H111 са качествени и семпли слушалки, които ви позволяват да водите разговори на компютри, смартфони и таблети.

Те разполагат със стандартен 3.5 мм аудио жак и са съвместими с повечето операционни системи и платформи. Тези слушалки са перфектни за бизнес разговори, Skype обаждания, уебинари и т.н. Те разполагат с 235 см кабел, който ви позволява да станете и да се раздвижите по време на продължителните си важни разговори на работа. Logitech H111 ви осигуряват качествен и ясен звук, когато говорите, слушате музика или играете любимите си игри.

Микрофонът на слушалките може да се върти на 180° като по този начин може да бъде използван от лявата или от дясната част на лицето ви. Той е гъвкав и може да бъде позициониран по идеалния за вас начин, така че гласа ви да се чува оптимално.

Слушалките са издръжливи и леки, а лентата им за глава се регулира за оптимално удобство по време на носене. Те разполагат с меки възглавници за уши, които ви гарантират комфорт дори след часове на употреба.

Напиши ревю

Забележка: HTML не е активен!
    Лош           Добър